Aanbieding!

OLIJFOLIE met Zwarte Truffel aroma inhoud 500 ml in chique glazen karaf van Boulevard de la Madeleine LIMITED EDITION

Oorspronkelijke prijs was: €37,50.Huidige prijs is: €30,00.

Beschrijving

OLIJFOLIE Truffel ; Arôme Truffe met zwarte Truffel onder eigen merk Boulevard de la Madeleine in een sfeervolle glazen karaf, inhoud 500 ml 

Deze premium kwaliteit Spaanse olijfolie in de mooie glazen parfumfles is een sieraad in elke keuken en leent zich als prachtig cadeau.

Samen eten brengt mensen samen, er vinden mooie gesprekken plaats en er worden herinneringen gemaakt en opgehaald. Olijfolie is gezond,  dus wens iemand niet alleen goede gezondheid, geef het ook!


Make sure your gift becomes a beautiful memorie !

De feestelijke olijfolie met truffel is enkel verkrijgbaar in 500 ml. De Extra Vierge  is verkrijgbaar in 500 en 1000 ml.

Naast de keuze van een mooie karaf vinden wij de kwaliteit van de olijfolie uiteraard ook erg belangrijk. Daarom is gekozen voor een premium kwaliteit olijfolie

 

#boulevarddelamadeleine
#a’rom
#boulevarddelamadeleine.nl
*arom

 

 

 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!