Tafellaken Curry Leaves 180 x 270 cm van Rozablue

84,95

Beschrijving

Tafellaken Curry Leaves van Rozablue. Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cm

Elegant kleed en brengt gezelligheid en sfeer tijdens een gezellig etentje. Dit kleed leent zich ook goed voor de Feestdagen.

Dit bewerkte tafellaken heeft een prachtige Indiase print in groene en gouden kleuren en is met liefde gehandblok voor jou.–  Geschikt voor de keukentafel en om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.

Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt het tafelkleed uniek.

Ook zijn er van deze serie servetten beschikbaar, kijk op de website.

Formaat: 180 x 270 cm
Materiaal: 100% katoen
De stof is zorgvuldig behandeld voor kleur- en kwaliteitsbehoud
Was op 30 graden Celcius
Strijken mag, maar niet te warm
Fairmade & fairtrade


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!