KOMONI dagboek/notitieboek met eco houten kaft en papier met laser-illustratie. MUSIC

15,99

Beschrijving

KOMONI notitieboekje / notebook in A5 formaat, vervaardigd van gerecycled hout en papier en laser-illustratie. MUSIC

Aan de binnenzijde van het boekje kun je de naam zetten van wie het boekje is.

Ben jij muzikant of een muziekliefhebber in hart en nieren, fan van een band of artiest? Of misschien schrijf je zelfs je eigen teksten soms, maakt eigenlijk niet uit maar alles kun je kwijt in dit mooie boekje. Plak er foto’s, concertkaartjes en alles wat je maar wilt in en je maakt je eigen prachtige naslagwerk met mooie muziekmomenten voor jezelf.

KOMONI notitieboekje / notebook is uiteraard ook een super origineel kado voor een liefhebber die je wilt verrassen!

Lees hieronder het verhaal achter dit leuke product geschreven door de ontwerper Justin van Veen.

Een product met een verhaal
Door Justin van Veen uit Amsterdam.
Na een wereldreis in 2014 door Midden-Amerika, was ik het meest onder de indruk van de handgemaakte producten in Mexico. Een zoektocht naar mooie geschikte producten voor de Nederlandse markt was het startsein voor KOMONI. Na te zijn gestart met unieke schoenen is ons portfolio ondertussen uitgebreid met notitieboekjes en accessoires.

Waar KOMONI in de eerste jaren nog gezien moest worden als hobby, is het in 2018 gegroeid en kunnen ideeën, plannen en dromen verder worden uitgewerkt. Er is werk aan de winkel!

KOMONI

Justin van Veen


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!