Sneeuwbol XL Iris Apfel YOU HAVE ONLY ONE TRIP, YOU MIGHT AS WELL ENJOY IT

30,00

Beschrijving

Sneeuwbol XL

Sophisticated sneeuwbol XL. 11 x 11 cm. IRIS APFEL You have only one trip, you might as well enjoy it!

Shake it Baby het perfecte cadeau!

Wat een statement! Deze stijlvolle sneeuwbol doet het verleden herleven en staat vaak voor jeugd en onschuld oftewel onze Happy Days. Als je een sneeuwbol ziet wil je deze oppakken en schudden, ongeacht leeftijd!  De neerdwarrelende sneeuw heeft een dromerig effect en kalmeert.

De mooie en inspirerende quotes in combinatie met prachtige illustraties maakt deze sneeuwbollen helemaal van deze tijd zonder de nostalgie van vroeger te verliezen. De sneeuwbollen toveren een glimlach op ieders gezicht. In elk interieur of situatie komt deze sneeuwbol tot zijn recht.

Bovendien kun je de sneeuwbol eindeloos vullen met je eigen foto’s en quotes en dus helemaal personaliseren en ‘eigen’ maken.
De sneeuwbol XL bestaat uit twee delen en kan eenvoudig geopend worden.

Verras jezelf of iemand anders met mooie herinneringen in  deze tijdloze sneeuwbol…hoe waardevol en dierbaar kan dit cadeau zijn !

Materiaal plexiglas met water en mini-sneeuwvlokken.
De sneeuwbol wordt geleverd in een mooie koker.

 


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!