Tafellaken Rozablue

69,95

Beschrijving

Tafellaken Rozablue “Tree of Life Blue” . Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cm

Een elegant tafelkleed, voor speciale etentjes

Dit bewerkte Tafellaken Rozablue heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleuren gebroken wit, aquablauw en lichtgrijs en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor gezellige etentjes maar ook voor de keukentafel of om je tuintafel op te vrolijken. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.

Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt het tafelkleed uniek.

Formaat: 180 x 270 cm
Materiaal: 100% katoen
De stof is zorgvuldig behandeld voor kleur- en kwaliteitsbehoud
Was op 30 graden Celcius
Strijken mag, maar niet te warm
Fairmade & Fairtrade


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!