OLIJFOLIE Extra Vierge van Boulevard de la Madeleine in mooie glazen hervulbare karaf 1000 ml

45,00

Beschrijving

OLIJFOLIE Extra Vierge van Boulevard de la Madeleine in een sfeervolle glazen karaf, inhoud 1000 ml

Deze premium kwaliteit Spaanse olijfolie in de mooie glazen karaf is een sieraad in elke keuken en leent zich als prachtig kado artikel. Eten brengt mensen samen, er vinden mooie gesprekken plaats en er worden herinneringen gemaakt en opgehaald.

Make sure your gift becomes a beautiful memorie !

De Olijfolie Extra Vierge 1000 ml is ook verkrijgbaar in het formaat 500 ml. Wil je een andere smaak kies dan voor de feestelijke Olijfolie met aroma Truffel.

Naast de keuze van een mooie karaf vinden wij de kwaliteit van de olijfolie uiteraard ook erg belangrijk. Daarom is gekozen voor een premium kwaliteit olijfolie.

 

#boulevarddelamadeleine
#A’rom
#AROM
#boulevarddelamadeleine.nl


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!