Wandbord porselein Mandela Toekan in prachtige kleuren

29,95

Beschrijving

Wandbord porselein Mandela Toekan in prachtige kleuren

Porseleinen wandbord van Heinen Delfts blauw dat is gebaseerd op de traditionele mandala tekeningen. Een reis naar het binnenste van de ziel. Dat is ook waar de hypnotische patronen van deze mandala wandborden voor staan. Het hart van dit mooie bord bestaat uit een indrukwekkend doolhof van Delfts blauwe patronen, die je meevoeren naar de kern van onze fascinerende wereld. Een wereld die al honderden jaren oud is en ooit in het Verre Oosten is begonnen.

De kleur koraal versterkt de intuïtie en brengt emoties in balans , terwijl de toekan gezien wordt als de spirituele gids. De kleur bedekte deels het intrigerende patroon om aan te geven dat perfectie niet bestaat en dat uiteindelijk alles vergankelijk is.
Net als mandela’s in heet zand die na het tekenen weer uitgewist worden.

Het wandbord heeft een eigen ophangsysteem waardoor je het eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Combineer het met traditionele Delfts blauwe wandborden of juist met trendy kleurrijke wandborden om je eigen muur vorm te geven.

 

Hoofdontwerpster/meesterschilder Wilma Plaisier

Formaat Wandbord porselein 26,5 cm
In mooie geschenkverpakking geleverd

BOULEVARD DE LA MADELEINE  ♥ VOOR CADEAUS DIE JE LIEVER ZELF HOUDT ♥


 

 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!