Dagboek notitieboek van KOMONI JUST MARRIED / WEDDING

15,99

Beschrijving

Dagboek notitieboek van KOMONI met eco houten kaft en papier met laser-illustratie. WEDDING

Mooi dagboek notitieboek  in A5 formaat, vervaardigd van gerecycled hout en papier en laser-illustratie. Aan de binnenzijde van het boekje kun je de naam zetten van wie het boekje is.

Ga je zelf trouwen en wil je alles dat geregeld moet worden voor die speciale dag vastleggen, of misschien leuke herinneringen, foto’s erin plakken van leuke momenten op je weg hier naar toe, zoals het kiezen van je bruidsjurk en ga zo maar door! Laat degenen die je helpen misschien een leuke anekdote of herinnering hierin schrijven. Alles kun je hierin kwijt! Want niet alleen de dag zelf maar ook de zo leuke voorbereidingstijd is toch de moeite waard om eens op terug te kunnen kijken!

Of gebruik het boekje tijdens de huwelijksdag. Leg een polaroid camera klaar en geef alle aanwezigen de kans om een gekke of lieve foto hierin te plakken met een tekst of tekening. Leg ook nog een klein setje klaar met wat verkleedmogelijkheden. Deze zijn te koop en gewoon van karton gemaakt, zoals een leuke gekke bril, klein hoedje etc. Succes verzekerd !

Geef het cadeau aan een bruidspaar dat gaat trouwen als cadeau. Gevuld met foto’s en leuke anekdotes en herinneringen, het zal een van de dierbaarste cadeau’s zijn die het ontvangt.

 

Lees hieronder het verhaal achter dit leuke product geschreven door de ontwerper Justin van Veen.

Een product met een verhaal

Door Justin van Veen uit Amsterdam.
Na een wereldreis in 2014 door Midden-Amerika, was ik het meest onder de indruk van de handgemaakte producten in Mexico. Een zoektocht naar mooie geschikte producten voor de Nederlandse markt was het startsein voor KOMONI. Na te zijn gestart met unieke schoenen is ons portfolio ondertussen uitgebreid met notitieboekjes en accessoires.


Waar KOMONI in de eerste jaren nog gezien moest worden als hobby, is het in 2018 gegroeid en kunnen ideeën, plannen en dromen verder worden uitgewerkt. Er is werk aan de winkel!

KOMONI

Justin van Veen


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!