The Real Wine Gum eetbare Rosé in de vorm van een winegum

7,50

Beschrijving

The Real Wine Gum eetbare Rosé in de vorm van een winegum

The Real Wine Gum is adult luxery food. Eetbare Rosé in de vorm van een winegum. Een origineel en stijlvol kado in een mooie Single Giftbox!

Hier kun je mee voor de dag komen, Wat een origineel, leuk en lekker kado, waar iedereen van opkijkt. Het hele jaar door een succes en vooral met de Feestdagen in het vooruitzicht hoef je niet zo ver te zoeken voor een leuk kadootje!

Inhoud 50 gram.

PRODUCTINFORMATIE
In de smaak Rosé. The Real Wine Gum ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte winegums. Het is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury food’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, alcohol- en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. De winegums worden geleverd in een geschenkverpakking.
SAMENSTELLING
Allergie info: bevat geen kunstmatige kleurstoffen, is geschikt voor vegetariërs en is gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!