Ketting armband of brillenkoord – SC Exclusives Night Labradorite

89,00

Beschrijving

Ketting armband of brillenkoord

★SC Exclusives Night Labradorite gemaakt van half-edelstenen en kristallen. Draagbaar als armband, ketting of brillenkoord!

Gratis Verzending bij elke bestelling!

Deze prachtige exclusieve collectie heeft zoveel mogelijkheden dat we het een heus sieraad mogen noemen. Met drie mogelijkheden om te dragen, dus als armband, halsketting en brillenkoord. Een prachtige verfijnde en luxe uitstraling die overal tot zijn recht komt!
De totale lengte is 72 cm. Na een grondige test en veel gesprekken met klanten, is geconcludeerd dat dit de meest ideale lengte is om je bril te laten hangen.
De rubbertjes zijn verstelbaar zodat ze op elke bril passen. Door de metalen veer op en neer te schuiven passen ze zowel op hele smalle als op brede pootjes. Lekker gemakkelijk dus!
Alle SUNNY CORDS worden handgemaakt.


Bij Boulevard de la Madeleine kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 14.00 uur, dan kun je het pakketje de volgende dag verwachten. Anders wordt het de volgende dag verzonden.

Een cadeau is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Ik hoop dat je geniet van onze collectie en mocht ik je ergens mee kunnen helpen, bel dan op nummer 0648459215 of mail naar info@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!