Lipstick MELEROS kleur EO-15 FUCHSIA RED

35,00

Beschrijving

Lipstick MELEROS kleur EO-15 FUCHSIA RED

Een collectie rijkelijk gepigmenteerde en zeer hydraterende lipsticks, ontworpen om te passen bij elk moment van jouw dag.

Befaamd vrouwelijk fuchsia, een exotische mengeling van magenta en rood met een krachtige matte finish. De collectie Reds van Meleros hebben een ultra lange tijd dat zij blijven zitten zonder dat de lippen uitdrogen. Is jouw kleur toch wel rood, kijk dan eens naar de andere  varianten uit deze kleurrange. Alle hebben zij een hoge pigmentatie waardoor de houdbaarheid zo goed is. De verzorgende olieen zorgen voor het comfortabele gevoel tijdens het dragen van deze lipsticks.

Lipstick MELEROS kleur EO-15 FUCHSIA RED

Onze Cruelty-Free-formule is niet-comedogeen, niet getest op dieren, parabenen en geurvrij, en is getest op allergie en hypoallergeen.

Lipstick EROS OMORPHOS
Lipstick EROS OMORPHOS

The story and philosophie behind MELEROS
Voortbouwend op haar 20 jaar ervaring in het werken met enkele van ‘s werelds grootste luxe merken, waarvan 10 met Chanel, lanceerde Mel, de oprichter van MELEROS, haar eigen cosmeticamerk in 2020 na drie gepassioneerde jaren van onderzoek en nauwgezette planning.

Geïnspireerd door de manier waarop make-up mensen in staat stelt er op hun best uit te zien en zich op hun best te voelen, is de MELEROS-collectie met indrukwekkende kleuren vakkundig samengesteld om er voor jou te zijn voor elke gelegenheid – met elegante tinten nudes,  levendig roze, krachtig perziken en diepe en gewaagde roodtinten
Ontworpen in Australië en 100% dierproefvrij, is elke MELEROS-lippenstift ook rijkelijk voorzien van antioxidanten, vitamine E, abrikozenzaadolie en vanille voor een luxueuze en hydraterende afwerking.

De volledige collectie is niet-comedogeen en niet getest op dieren, is parabenen- en geurvrij met als bijkomend voordeel dat het getest is op allergieën en hypoallergeen, met tinten in verschillende afwerkingen, waaronder mat, hoogglans, satijn en transparant.

Verander je humeur, je look, je dag en je leven met een simpele aanraking van MELEROS – shop de bestverkopende tinten online bij @boulevarddelamadeleine.nl, officiele dealer van dit prachtige merk


 

 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!