The Real Wine Gum Chardonnay

7,50

Beschrijving

The Real Wine Gum Chardonnay

The Real Wine Gum Chardonnay is adult luxery food. Eetbare Chardonnay in de vorm van een winegum.

Hier kun je mee voor de dag komen, Wat een origineel, leuk en lekker kado, waar iedereen van opkijkt. Het hele jaar door een succes en vooral met de Feestdagen in het vooruitzicht hoef je niet zo ver te zoeken voor een leuk kadootje!

Inhoud geschenkverpakking 50 gram.

PRODUCTINFORMATIE The Real Wine Gum Chardonnay

The Real Wine Gum in de smaak Chardonnay. The Real Wine Gum ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte winegums. The Real Wine Gum is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury food’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, alcohol- en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. De winegums worden geleverd in een geschenkverpakking.
SAMENSTELLING
Allergie info: bevat geen kunstmatige kleurstoffen, is geschikt voor vegetariërs en is gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij
Inhoud: 50 gram 0% Vol.


Bij Boulevard de la Madeleine kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 14.00 uur, dan kun je het pakketje de volgende dag verwachten. Anders wordt het de volgende dag verzonden.

Een cadeau is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Ik hoop dat je geniet van onze collectie en mocht ik je ergens mee kunnen helpen, bel dan op nummer 0648459215 of mail naar info@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!