PETIT FOUR BORDJE Teckel NHAAN van Heinen Delfts Blauw Sharing Moments Collectie van Janny van der Heijden

5,95

Op voorraad

Beschrijving

Petit Four bordje Teckel Nhaan wat een fantastisch ontwerp, daar word je toch blij van!

Bij het zien van dit schattige petit four bordje smelt je meteen. Dit handige kleine bordje met de vrolijke speelse teckel maakt deel uit uit van de Sharing Moments collectie van Janny van der Heijden, die inmiddels uit de lijnen Tulp, Aapjes en nu ook Nhaan bestaat.

Nhaan is de harige teckel van koningin van de keuken, Janny van der Heijden. Deze aandoenlijke diva op vier pootjes verovert in een rap tempo de harten van vele Nederlanders. Naast een eigen Instagram account, dovershoots voor magazines en tv-rolleetjes kookprogramma’s, heeft dit vrolijke hondje nu ook haar eigen Delfts blauw servies waarin zij zelf de hoofdrol speelt.

De meesterschilder van Delfts Blauw Heinen heeft dit karakteristieke hondje tot in detail nageschilderd en laat haar vrolijk spelen op borden, kommen en theekopjes. Alle serviezen uit de Sharing Moments collectie sluiten naadloos bij elkaar aan en kunnen gecombineerd worden.

Als culinair expert weet Janny van der Heijden als geen ander wat je nodig hebt in de keuken of aan de eettafel. Tijdens het ontwerpen van haar servies is daarom goed nagedacht over de decoraties, de vormen van de serviesstukken maar vooral ook de functionaliteit. Het moet handig in gebruik zijn. Een theemok moet lekker in de hand liggen en je moet er fijn uit kunnen drinken, zonder morsen en zonder je te branden! Een goed doordacht ontwerp laat je optimaal genieten van het moment. Dit koffie mokje Teckel Nhaan  heeft een inhoud van 145 ml en een doorsnede van 8 cm.

Het Sharing Moments servies bestaat uit de collecties Tulp, Aapjes en Teckel Nhaan en is uitgebracht door de leuke samenwerking tussen Janny van der Heijden en Heinen Delfts Blauw. DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!