OLIJFOLIE Extra Vierge van Boulevard de la Madeleine in een mooie glazen hervulbare karaf inhoud 500 ml

34,50

Beschrijving

OLIJFOLIE Extra Vierge van Boulevard de la Madeleine in een sfeervolle glazen karaf, inhoud 500 ml

Deze premium kwaliteit Spaanse olijfolie in de mooie glazen karaf is een sieraad in elke keuken en leent zich als prachtig kado artikel. Eten brengt mensen samen, er vinden mooie gesprekken plaats en er worden herinneringen gemaakt en opgehaald.

Make sure your gift becomes a beautiful memorie !

De Olijfolie Extra Vierge 500 ml is ook verkrijgbaar in het formaat 1000 ml.
Wil je een andere smaak kies dan voor de feestelijke Olijfolie met aroma Truffel.

Naast de keuze van een mooie karaf vinden wij de kwaliteit van de olijfolie uiteraard ook erg belangrijk. Daarom is gekozen voor een premium kwaliteit olijfolie.

 

#boulevarddelamadeleine
#a’rom
#boulevarddelamadeleine.nl


Boulevard de la Madeleine Huile d’olive Extra Vierge met een inhoud van 500 ml in de prachtige parfumfles!

Deze premium kwaliteit Spaanse olijfolie in de mooie glazen parfumfles is een sieraad in elke keuken en leent zich als prachtig kado artikel. Eten brengt mensen samen, er vinden mooie gesprekken plaats en er worden herinneringen gemaakt en opgehaald.

Make sure your gift becomes a beautiful memorie !

DolopKadoos verkoopt dit mooie product al enige jaren met veel succes en plezier aan haar klanten.

De Olijfolie Extra Vierge 500 ml is ook verkrijgbaar in het formaat 1000 ml. Wil je een andere smaak kies dan voor het feestelijke Olijfolie met truffel. met aroma truffel hebben wij ook een fantastische Extra Vierge olijfolie. De mooie parfumflessen zijn glazen karaffen met een glazen sluitdop. Hierdoor is het ook mogelijk om deze parfumflessen te hervullen,

Naast de keuze van een mooie parfumfles /karaf vinden wij de kwaliteit van


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!