Zilveren ketting / wikkelband Belize Wrap

98,00

Beschrijving

Zilveren ketting / wikkelband Belize Wrap, handgemaakt van het mooie Australische merk Embella.

Haal meer uit je sieraden met onze iconische wikkels.
Perfect voor op reis, onze wraps kunnen op drie verschillende manieren worden gestyled, waardoor je meer keuze en vrijheid hebt om jezelf uit te drukken. Draag als ketting of wikkel hem als enkelbandje of armbandje. Jij beslist!

Wikkel twee keer om als enkelbandje te dragen. Voor armbanden raden we aan om drie keer te wikkelen voor de ultieme gestapelde styling!

Onze Belize Wrap heeft prachtige eilandvibes en is met de hand gemaakt en gestempeld met Hilltribe Silver-kralen en -bedels, geregen op een Polywax-katoenen koord.

Zilveren ketting / wikkelband Belize Wrap: 

halsketting 1x
enkelband wikkel – dubbel
wikkelen Armband – drie keer wikkelen

Elk stuk is individueel handgemaakt. Stukken kunnen daarom enigszins van vorm verschillen van de getoonde afbeeldingen.

Materialen

Combineer ze met onze prachtige zilveren armbanden en enkelbanden , of kies een gelaagde look met enkele van onze favoriete kettingen .

Elk stuk is individueel handgemaakt. Stukken kunnen daarom enigszins van vorm verschillen van de getoonde afbeeldingen.

 


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!