Paraplu caramelkleurig micro – AUGUSTINE ​

30,00

Beschrijving

Paraplu caramelkleurig micro – AUGUSTINE ​

Paraplu caramelkleurig micro AUGUSTINE
De lichtgevende bruin-karameltint van de Augustine micro-paraplu is precies wat je zou verwachten van een toekomstige klassieker. Het is ook een van de  de meest modieuze kleuren van dit moment.  We noemen dit een verontrustend elegante paraplu.

ANATOLE, het premium merk uit de stad van de liefde Parijs! En wij werden direct verliefd bij het zien van deze mooie collectie.  Een leuk weetje! Alle paraplu’s zijn genoemd naar een bekend plein in Parijs. Hoe leuk kan het zijn!

ANATOLE is een nieuw concept van lichtgewicht, ultracompacte en resistente miniparaplu’s.
Dankzij het zakformaat en technologie noemen we het graag een “micro-paraplu”: een nieuwe versie van mini-paraplu’s met een onverslaanbare grootte / weerstandsverhouding.  Deze trendy paraplu’s zijn niet alleen mooi maar ook supersterk, licht en klein.
Jouw vriendin dus als het gaat over mooi droogblijven in de regen. Geen verregend kapsel of outfit! Draag deze kleine plu in je tasje of in je jaszak.

Een product met een verhaal
Vanzelfsprekend hebben wij deze in onze collectie opgenomen want we zijn dus direct verliefd geworden op de mooie kleuren, gebruikte materialen en dessins. En dat allemaal tegen een prima prijs. Het verhaal wat hier achter zit spreekt boulevarddelamadeleine.nl uiteraard ook erg aan. Om de fabricage van goedkope plastic paraplu’s tegen te gaan en zo over-productie te voorkomen, is er lang gewerkt om deze collectie te ontwikkelen. Dus met de koop van deze kleine compacte paraplu help je ook nog eens ons milieu! Hoe tof is dat!

Verstevigingen en gebruikte materialen

Aan elke rib is 14 cm carbon versterking toegevoegd. Dit maakt de structuur van de paraplu veel resistenter zonder het gevoel van gewicht te vergroten (koolstof staat bekend als zeer sterk en opmerkelijk licht).

Glasvezel is een van de belangrijkste componenten van onze ribben, het maakt de hele structuur van de paraplu erg flexibel. Onze ribben zullen beter windbestendig zijn dan die van gewone opvouwbare paraplu’s.

Titanium opvouwbare mast.

Mooie en functionele materialen voor een fraaie vormgeving

Esdoorn handvat
Het houten handvat is een van de meest opvallende kenmerken van de Anatole-paraplu’s.
Het is uit edelhout (esdoorn) gesneden en ligt zeer comfortabel in de hand.

Grosgrain polsband
Anatole is de eerste paraplu met een grosgrain polsband.
Dit voldoet aan de eisen van zo velen die graag willen dat elk detail van hun accessoires met zorg wordt ontworpen. Grosgrain is zeer resistent, trendy en droogt erg snel.

Waterafstotend en UV50-hoes
De parapluhoezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook van hoge kwaliteit.
We gingen voor het meest resistente waterafstotende polyester dat ook beschermt tegen zonlicht tot UV50.

 

Paraplu caramelkleurig micro – AUGUSTINE bestel nu!


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!