Oorbellen Sterrennacht Limited Edition

25,00

Beschrijving

Oorbellen Sterrennacht verguld, handmade en beschilderde porseleinen luipaard en amethist maken deze verfijnde oorbel helemaal af!

Oorbellen Sterrennacht van de Limited Edition. Wat een beauties zijn dit. Fantastisch voor een feest maar ook trendy om deze oorbellen juist bij een mooie jeans te dragen.  Wat een eyecatchers deze verfijnde oorbellen met een enorme uitstraling.

NACH is een Frans bedrijf dat is opgericht door twee zusjes. Inmiddels zijn er 400 verkooppunten van dit artistieke merk.
Zowel in Europa, Amerika en Japan gooit NACH hoge ogen, Alle collecties zijn gebaseerd op de prachtige elementen uit onze Natuur!


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!