Oorbellen JUDITH 18k goldplated oorbellen

125,00

Beschrijving

Oorbellen JUDITH 18k goldplated oorbellen gebaseerd op schilderij The Kiss van Klimt

Oorbellen JUDITH 18k goldplated a real piece of ART.
De aanleiding voor de Klimt-lijn is Klimts schilderij ‘The Kiss’ van @gustavklimt , geschilderd in 1908.
Goldplated 18k  en handgemaakt in eigen atelier

Lengte van de oorbel is  4 cm.
Breedte – 2,3 cm

Dit werk is een eerbetoon aan sensualiteit, kracht, schoonheid en liefde. Het is een allegorie van de mystieke vereniging van spirituele en erotische liefde en de versmelting van het individu met de eeuwige kosmos. Het schilderij zou een afbeelding zijn van Klimt en zijn geliefde Emilie.

De muzen van Klimt – Emilie, Adele en andere gouden vrouwen. Zelfs na 100 jaar glimmen de gouden vrouwen op het schilderij van Klimt nog steeds. Ze zijn synoniem geworden met zijn kunst. Die mysterieuze vrouwenfiguren hadden allemaal een speciale band met de meester van de Art Nouveau.

The painting The Kiss from @gustavklimt is the trigger for the Klimt line.

Oorbellen JUDITH:

18K Gold-plated Judith Earrings ????
Length – 4 cm
Width – 2,3 cm

#artnouveau #art#arty #gustavklimt #thekisspainting #jewellery#gifts#earrings#goldplated #xmas #xmasgifts#shoponline #christinebekaert #snow#christmas #christmastree #gorgeous #Boulevard de la Madeleine

 


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!