Oorbellen smal model in de kleur Blush

16,90

Beschrijving

Oorbellen in smal model, nieuwe collectie 2020 Mix the Rocks in de kleur Blush en uitgevoerd in antique brass en een glaskristal

Oorbellen in smal model van Konplott Mix the Rocks in de kleur Blush nu ook verkrijgbaar bij de Dolopkadoos.store!
Een mooie set oorbellen die je zowel bij een jeans als bij een chique outfit kunt dragen. De oorbellen van Konplott Mix the Rocks Blush  komen uit de nieuwste voorjaarscollectie SS20 . Deze collectie Mix the Rocks van Konplott is vervaardigd  van antique brass en glaskristallen.  Konplott staat voor makkelijk draagbaar, mooi afgewerkt en goede kwaliteit.  Alle sieraden van Konplott zijn vrouwelijk en elegant maar altijd met dat stoere randje.

Allergieveilig.

 


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!