Oorbellen Drops Alex

69,00

Beschrijving

Oorbellen Drops Alex

Tijdloze oorbellen deze prachtige hangers van het Franse merk Gisel-B. De mooie vergulde dubbel gehamerde schakelketting zorgt voor een luxe chique maar ook wat stoere uitstraling. Een oorbel die van alle kledingstijlen kan worden gedragen. Parels zijn eigenlijk nooit weg uit het modebeeld maar dit jaar passen ze helemaal in het modebeeld. De oorbellen worden uitgevoerd in een modern jasje zonder de mooie klassieke uitstraling te verliezen.

Oorbellen Drops Alex: 6.5 cm lange oorknopjes
Dubbel gehamerde schakelketting
Barok kweekparel 15mm parelwit
Vergulde massief 925 sterling zilveren stud
18k verguld

Verpakt in een mooi doosje.

Hoofd materiaal :
Zoetwater gekweekte parel en 3 micron 18k verguld messing

Handgemaakt
Alle sieraden zijn handgemaakt waardoor elk sieraad uniek is. In de eigen ontwerpstudia in Valence, dat ligt in het zuid oosten van Frankrijk vindt de montage van de sieraden plaats. Voor het plateren, lassen en gieten wordt er samengewerkt met partner-vaklieden die ook gevestigd zijn in Frankrijk.

Fabricage: Onze sieraden zijn handgemaakt. Elk stuk is dus uniek. We monteren alle sieraden in onze ontwerpstudio, gevestigd in Valence, in het zuidoosten van Frankrijk. Voor het plateren, lassen en gieten werken we samen met partner-vakmensen, allemaal gevestigd in Frankrijk.

Er wordt een levenslange garantie op het sieraad gegarandeerd door de fabrikant.

Bestel nu op boulevarddelamadeleine.nl!


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!