MAPLE kraag met een lichte 70s vibe.

49,00

Beschrijving

MAPLE kraag met een lichte 70s vibe. Maakt jouw look een tikje classy zelfs bij een gave jeans.

Before 7am

De prachtige producten van Before 7am zorgen dat elke alledaags outfit verandert in een statement look! Draag deze mooie items om jouw garderobe een eigentijdse en originele uitstraling te geven.

Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en staat voor duurzaamheid.  De mooie producten worden gemaakt in Italie  van 100% gecertificeerde organische poplin katoen (Gots-certificaat) .

De kragen zijn alle one-size en zo ontworpen dat zij de natuurlijke vorm van het lichaam volgen op borst en rug. Ook blijven de kragen mooi op hun plaats en daardoor erg comfortabel.

Afmetingen MAPLE kraag
Omtrek 41,5 cm
Voorzijde 18,5 cm
Achterzijde 12 cm
Schouder lengte 9 cm
Lengte kraagpunten 11

De producten van Before 7am worden allemaal geleverd in mooie luxueuze verpakkingsdozen.

Gezien in VOGUE, BERLIN FASHION WEEK and THE KUNST MAGAZINE


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!