Armband Limited Edition lederen bandje, handmade en beschilderde bedel luipaardje en stukje amethist

25,00

Beschrijving

Armband Limited Edition lederen bandje, handmade en beschilderde bedel luipaardje en stukje amethist

Mooi Mooie trendy verstelbare armband van de Limited Edition Sterrennacht. e eyecatcher dat prachtig staat, heel verfijnd!

Te dragen bij verschillende gelegenheden en te combineren met verschillende outfits.

NACH is een Frans bedrijf dat is opgericht door twee zusjes. Inmiddels zijn er 400 verkooppunten van dit artistieke merk.
Zowel in Europa, Amerika en Japan gooit NACH hoge ogen, Alle collecties zijn gebaseerd op de prachtige elementen uit onze Natuur!


Bij Boulevard de la Madeleine kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 14.00 uur, dan kun je het pakketje de volgende dag verwachten. Anders wordt het de volgende dag verzonden.

Een cadeau is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Ik hoop dat je geniet van onze collectie en mocht ik je ergens mee kunnen helpen, bel dan op nummer 0648459215 of mail naar info@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!