Armband JUNE

79,00

Beschrijving

Armband JUNE

Armband JUNE is helemaal de trend van nu. Grote goldplated gehamerde schakels met  ringen waardoor de armband een wat stoere maar vrouwelijk luxe uitstraling heeft. De armband heeft een karabijnsluiting. De armband heeft een witte cabochon gecultiveerde parel van 2 mm. 

16 cm + 3 cm verstelbare riem (de maten kunnen aangepast worden indien nodig)
Gekweekte parels cabochon, parelwit, 2 mm
Gehamerde 18K vergulde messing ringen
3 micron 18k verguld

Het sieraad wordt geleverd in een mooi stijlvol doosje.

De sieraden zijn handgemaakt waardoor elk sieraad uniek is. In de eigen ontwerpstudia van Gisel-B in Valence, dat ligt in het zuid oosten van Frankrijk vindt de montage van de sieraden plaats. Voor het plateren, lassen en gieten wordt er samengewerkt met partner-vaklieden die ook gevestigd zijn in Frankrijk.

Fabricage: Onze sieraden zijn handgemaakt. Elk stuk is dus uniek. We monteren alle sieraden in onze ontwerpstudio, gevestigd in Valence, in het zuidoosten van Frankrijk. Voor het plateren, lassen en gieten werken we samen met partner-vakmensen, allemaal gevestigd in Frankrijk.

Er wordt een levenslange garantie op het sieraad gegarandeerd door de fabrikant.

Bestel nu op Boulevarddelamadeleine.nl


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!