Boek DREAM CHASER van Rianne Toussaint

39,95

Beschrijving

Boek DREAM CHASER van Rianne Toussaint. Hét handboek voor dromenjagers!

Samenvatting boek DREAM CHASER

‘Dream Chaser’ is hét handboek voor jouw dromenjacht. Bijna tweehonderd pagina’s vol prachtige foto’s en bloedeerlijke verhalen maken het een koffietafelboek om bij weg te dromen. Met een super praktisch 6-stappenplan om die droom ook écht waar te maken. Laat je elke dag weer inspireren, of lees het in één keer uit!

In ‘Dream Chaser’ vertelt Rianne Toussaint (‘commerciële hippie’) met schitterende beelden en eerlijke verhalen waarom en hoe ze haar droom van een leven en een business op Ibiza heeft verwezenlijkt. In zes stappen ontdek je hoe ook jij jouw dromen vorm kunt geven en werkelijkheid kan maken. Maar pas op: dromenjagen is verslavend. Na het behalen van de ene droom staat de volgende alweer te wachten!

Boek ‘Dream Chaser’ staat bomvol inspirerende en sfeervolle foto’s in Ibiza style. Foto’s om bij weg te dromen in een boek waarmee je dromen waarmaakt. Natuurlijk op maximaal formaat, want dromen mógen groot zijn!

Met een voorwoord van muzikant en dromenjager Tim Akkerman (Di-rect). Dream Chaser: een koffietafelboek waarmee je het beste uit je leven haalt!


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!