“Baby Pop” mini-lederen tasje in Craquelé Silver.

135,00

Beschrijving

De kleine maar complete Baby Pop.

‘Baby Pop’ mini maar compleet prachtig lederen tasje in Craquelé Silver. Niet weg te denken in het modebeeld van dit jaar!

Deze luxe en mooie tas is ontworpen om een ​​mini-look en functionaliteit te combineren.

Bovendien heeft het de minimale grootte voor je portemonnee en heeft het:

  • Een binnenzak met ritssluiting die gemakkelijk vast te klikken is dankzij de drukknopen: je essentials vergezellen je wanneer je je tas verwisselt!
  • Een plat vak biedt plaats aan je smartphone, waarbij de ‘oortjes’via een zijoog kan worden gebruikt.
  • De flap zelf is een gemakkelijk toegankelijk ritsvak.

Bovendien wordt Le Baby Pop gemaakt van craquelé silver kalfsleer uit slapende voorraden materialen in de ateliers van Nous&Paname in Italie. Ten slotte krijgt dit leer geleidelijk een prachtig patina. Jouw tas verliest dus niet zijn schoonheid maar wordt mooi ouder !

DRAAG OP VIER MANIEREN
Deze beauty  is draagbaar als schoudertas, crossbodytas, clutch maar ook als tasje voor aan je riem.

Dit luxe en prachtige tasje is voorzien van een  zwarte katoenen voering

Glanzend goudkleurig metaalwerk

Afmetingen: 20x16x7,5 cm

Schouderband: 112 cm

Geleverd in zijn Nous & Paname beschermtasje.


Bij Boulevarddelamadeleine.nlkun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 14.00 uur, dan kun je het pakketje de volgende dag verwachten. Anders wordt het de volgende dag verzonden.

Een cadeau is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Ik hoop dat je geniet van onze collectie en mocht ik je ergens mee kunnen helpen, bel dan op nummer 0648459215 of mail naar info@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop! 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!