Full Circle-tas in de mooie kleurcombi black en zilver, uit het modieuze London

75,00

Beschrijving

De pittige Full Circle-tas in de mooie kleurcombi black/silver is heerlijk om te multi-tasken. Prachtig leer en mooie extra accessoires. NADIA MINKOFF LONDON

NADIA MINKOFF

Stijl en functionaliteit in één! Je weet dat we onze tassen leuk vinden om te multitasken en dit duo is daarop geen uitzondering. De Full Circle-tas voor je essentials en de bijpassende telefoonhouder met crossbody-riem – draag ze samen of apart.

De Full Circle-tas wordt geleverd met twee afneembare riemen zodat je hem als crossbody of als heuptas kunt dragen en niet te vergeten als clutch zonder de riemen.

Maak je geen zorgen over je portemonnee, er is een ingebouwde kaarthouder voor drie pasjes. De telefoonhouder sluit met een klittenbandsluiting en wordt geleverd met een afneembare crossbody-riem. Wees stijlvol en ingetogen in het geheel zwart of schreeuw erover in metallic of zomerse snoepkleuren. Welke kleur je ook kiest, deze tassen worden je nieuwe, favoriete multitasker.

 


 

Bij Boulevarddelamadeleine.nl kun je heerlijk 24 uur shoppen vanaf de bank of waar dan ook, met een lekker kopje thee of koffie. Hoe relaxed kan het zijn.
Plaats de bestelling voor 12.00 uur, dan wordt je aankoop nog dezelfde dag verstuurd.

Een kado is iets persoonlijks, het zegt iets over de persoon die het geeft en over de band tussen gever en ontvanger. Kies daarom altijd met gevoel en aandacht!

Veel shop plezier en mocht je graag contact met ons opnemen kan dat uiteraard, bel naar 0648459215 of mail naar bestelling@boulevarddelamadeleine.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk al onze mooie producten op onze webshop!